ICqT Consultancy is servicegericht. Ontdek de voordelen van 24/7 support, onze Managed-, Cloud- en Consultancy Services. 

24/7 support op al onze diensten

IT is 24 uur per dag, 7 dagen per week nodig. Daarom is onze dienstverlening optimaal ingericht om uw bedrijfsprocessen continue te ondersteunen. Op werkdagen zijn wij permanent bemand op onze eigen gecertificeerde servicedesk. Buiten kantooruren draaien onze engineers mee in on-call ondersteuning. Zo kunnen wij u op ieder moment van de dag volledig ontzorgen.

Managed Services

De Managed Services van ICqT Consultancy biedt vele voordelen voor het MKB. Het kan lastig zijn om de continuïteit van ICT te verzekeren. De IT-afdeling is soms moeilijk te bereiken, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten. Zo kan een IT-manager een dag vrij hebben of om andere redenen niet beschikbaar zijn. Managed Services van ICT Vision biedt daar de oplossing voor, en voor de andere uitdagingen van ICT binnen het MKB.

Cloud Services

Steeds meer bedrijven stappen over naar de cloud; een netwerk aan computers en servers die via het internet verbonden zijn. Daardoor heeft de gebruiker altijd toegang tot zijn data en applicaties, zonder de eigenaar van de hardware en software te zijn. Bovendien is de gebruiker niet verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Ook interesse in de cloud? ICqT Consultancy kan u op weg helpen.

Consultancy Services

ICT is een erg complex werkveld. Het is een combinatie van componenten als netwerken, systemen en applicaties. Het geheel moet ervoor zorgen dat de gebruiker efficiënt en productief kan zijn, en hoge kwaliteit kan afleveren. ICqT Consultancy kan je helpen bij het vertalen van uw zakelijke strategie naar specifieke oplossingen. We bieden professioneel en onafhankelijk advies, op basis van de expertise die binnen uw eigen organisatie mogelijk niet aanwezig is.

Maak kennis met een gekwalificeerd en ervaren ICT-professional voor betrouwbaar
en passend advies. ICqT wil u de zorg uit handen nemen en zoekt aansluiting op
uw behoeften. Professioneel en vakkundig.

Oplossingen

Netwerkbeheer
Serverbeheer
Applicatiebeheer
Virtualisatie VMware
Backup en Recovery
Beveiliging
Afdrukbeheer
Web en Apps

Lees ook

Processen veranderen door thuis- en mobielwerken en

Privacyverklaring

Wij gebruiken cookies voor website optimalisatie.